دکتر سید محمد علی رضوی
(دکتری، کارشناسی ارشد، B.Sc)
استاد در فیزیک و مهندسی مواد غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد FUM
علایق پژوهشی
فیزیک غذایی گلوله (رئولوژی جامد، جریان سیال و ویسکوالاستیسیته)
هیدروکلوئیدها غذایی گلوله (خواص عملکردی و برنامه های کاربردی)
گلوله فرایندهای غشایی فناوری (NF، UF و MF)
مدل سازی فرایند گلوله و بهینه سازی (ANN، RSM، GA، ANFIS، …)
گلوله غذایی فناوری نانو
افتخارات
- قرار گرفتن در لیست یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان ۲۰۱۵ -بر اساس پایگاه تامسون رویترز (ISI)
- دارای ۲۰۰ مقاله JCR ,ISI , ISC و ۴۷ مقاله در مجلات Q1
- سردبیری دو مجله ISC، عضویت در هیأت تحریریه دو مجله ISI،
- ارائه مقاله در ۹۵ همایش داخلی و خارجی و انجام ۳۵ طرح پژوهشی داخل و خارج دانشگاهی
- پژوهشگر برتر دانشگاه در سال ۹۳ و مولف برتر دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۸۶
Professor in Food Physics and Engineering
Department of Food Science & Technology, Ferdowsi University of Mashhad FUM
Research Interests
bullet Food physics (Solid rheology, fluid rheology and viscoelasticity)
bullet Food hydrocolloids (Functional properties and applications)
bullet Membrane Processes Technology (NF, UF and MF)
bullet Process modeling and optimization (ANN, RSM, GA, ANFIS,…)
bullet Food Nanotechnology
Ferdowsi University of Mashhad (FUM), Department of Food Science & Technology, POBox: 91775-1163, Mashhad, IRAN
*: S.Razavi@UM.ac.Ir
‘: +۹۸ (۵۱۱) ۸۷۹۵۶۲۰- extention-311
۶: +۹۸ (۵۱۱) ۸۷۸۷۴۳۰
Books doctor Seyed Mohammad Ali Razavi
۱٫ Razavi, S.M.A., BahramParvar, M. and Amiryousefi, M.R. 2011, Fundamentals of Food Process Engineering, Ferdowsi University Press, Mashhad, Iran
۲٫ Razavi, S.M.A., and Akbari, R., 2011, Biophysical properties of agricultural materials and food products (3nd edition), A textbook for postgraduate course in Food Science and Technology, Ferdowsi University Press, Mashad, Iran
۳٫ Ghodosi, H.B., Habibi Najafi, M.B., Mazaheri Tehrani, M. and Razavi, S.M.A., 2007, Feta Cheese (2nd edition), Ferdowsi University Press, Mashhad, Iran
۴٫ Habibi Najafi, M.B., Mazaheri Tehrani, M. and Razavi, S.M.A., 2006, Yogurt, Science and Technology (2nd edition), Djahad Daneshghahi Publication Company, Iran
۵٫ Nasehi, B. and Razavi, S.M.A., 1999, Manual of Food Freezing for Home, Hamrah Publication Com. Ltd., Tehran, Iran
۶٫ Razavi, S.M.A., 1996, Food Preservation Technology, A textbook for undergraduate course in Food Science and Technology (manuscript), University of Ferdowsi, Mashhad, Iran
۷٫ Mazaheri Tehrani, M. and Razavi, S.M.A., 1993 (First edition), Soyfood Products, Second edition, 2006, Djahad Daneshghahi Publication Company, Iran
مقالات فارسی در کنفرانس
Persian Papers in Conference
- افسانه مرشدی شهربابکی , سیدمحمدعلی رضوی , احمد شاکر اردکانی , بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو , اولین همایش ملی پسته ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۱
- تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن , اولین همایش ملی پسته ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۱
- فاطمه جاویدی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی , ۲۲ کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۰
- حسین مهدی تباراندواری , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی , ۲۲ کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۰
- مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی کاشانی نژاد , بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ , ۲۲ کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۰
- مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی کاشانی نژاد , بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی , ۲۲ کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۰
- تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته , هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون , ۲۰۱۴-۰۱-۲۹
- تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , Biswajeet Pradhan , کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف , هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون , ۲۰۱۴-۰۱-۲۹
- سیدمحمدعلی رضوی , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و بیواکتیو صمغ دانه شاهی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۳-۱۰-۲۹
- راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۱-۱۱-۲۲
- بهاره عمادزاده , سیدمحمدعلی رضوی , مجید هاشمی , رضا فرهوش , فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۱-۱۱-۲۲
- میلاد فتحی , محبت محبی , سیدمحمدعلی رضوی , استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ , همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , ۲۰۱۱-۰۵-۱۰
- فخرالدین صالحی , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , مصطفی شهیدی نوقابی , اثر پارامترهای عملیاتی و غلظت خوراک بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون فاضلاب حاصل از احیاء ستون های رنگبری صنعت قند , اولین کنفرانس ملی غشا و فرآیندهای غشایی , ۲۰۱۱-۰۲-۱۵
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون , اولین کنفرانس ملی غشا و فرآیندهای غشایی , ۲۰۱۱-۰۲-۱۵
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , اثر فشار و دما بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند , سی و دومین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , ۲۰۱۰-۰۸-۰۳
- بهاره عمادزاده , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر , هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۸-۱۰-۱۵
- سمیرا سرحدی , حبیب اله میرزایی , سیدمحمدعلی رضوی , جمشید فرمانی , تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا , هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۸-۱۰-۱۵
- شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم , هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۸-۱۰-۱۵
- مصطفی مظاهری طهرانی , حامد طلاکار , نفیسه واحدی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۸-۱۰-۱۵
- تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , سمیه نیک نیا , بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی , پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون , ۲۰۰۸-۰۸-۲۷
- سیدمحمدعلی رضوی , میلاد فتحی , بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور , پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون , ۲۰۰۸-۰۸-۲۷
- سیدمحمدعلی رضوی , امیر پورفرزاد , سیدحسین رضوی زادگان جهرمی , عبداله همتیان سورکی , بررسی برخی خصوصیات فیزیکی، اصطکاکی و آیرودینامیکی انجیر خشک , پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون , ۲۰۰۸-۰۸-۲۷
- آرام بستان , سیدمحمدعلی رضوی , استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک , پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون , ۲۰۰۸-۰۸-۲۷
- فرهاد ملک زادگان , سیدمحمدعلی رضوی , تکتم محمدی مقدم , احمد شاکر اردکانی , بهینه سازی فرمولاسیون مارمالاد پوست پسته , همایش منطقه ای صنایع غذایی , ۲۰۰۸-۰۳-۰۵
- مسعود یاورمنش , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد سهرابی بالسینی , بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک , همایش منطقه ای صنایع غذایی , ۲۰۰۸-۰۳-۰۵
- سیدمحمدعلی رضوی , رضا فرهمندفر , فاطمه توسلی , مرتضی نصیری , سلیمان اسد , سمانه پژوهان مهر , بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید , هفدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۷-۱۱-۱۴
- علی رافع , سیدمحمدعلی رضوی , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی توانایی روش اولترافیلتراسیون در صمغ گیری، رنگبری و تصفیه روغن خام کلزا , دومین سمینار علمی-کاربردی دانه های روغنی و روغنهای نباتی ایران , ۲۰۰۷-۰۸-۰۷
- سید هاشم حسینی پرور , سید علی مرتضوی , حمیدرضا پوررضا , سیدمحمدعلی رضوی , الهام خانی پور , کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری , چهارمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران , ۲۰۰۷-۰۲-۱۴
- سیدمحمدعلی رضوی , رضا حاجی محمدی فریمانی , جواد توکلی , بررسی خواص فیزیکی ارقام گندم اصلاح شده ایران , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , ۲۰۰۶-۰۸-۲۸
- سیدمحمدعلی رضوی , سمیرا یگانه زاد , علیرضا صادقی , شیرین ابراهیم زاده پیرشهید , اعظم نیازمند , فریما آقائی , بررسی خواص فیزیکی ارقام کانولای ایران , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , ۲۰۰۶-۰۸-۲۸
- سیدمحمدعلی رضوی , الناز میلانی , آرش کوچکی , بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , ۲۰۰۶-۰۸-۲۸
- سیدمحمدعلی رضوی , آرش کوچکی , الناز میلانی , بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , ۲۰۰۶-۰۸-۲۸
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد , وحید حکیم زاده , تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندر قند , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , ۲۰۰۶-۰۸-۲۸
- سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی شهیدی نوقابی , خلیل بهزاد , بکارگیری غشای اسمز معکوس در شفاف سازی آب پرس تفاله چغندر قند و بکار گیری مجدد آن در استخراج قند , بیست و هشتمین دوره سمینارهای سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , ۲۰۰۶-۰۵-۱۶
- وحید حکیم زاده , سیدمحمدعلی رضوی , میر خلیل پیروزی فرد , مصطفی شهیدی نوقابی , بهبود کارایی فرآیند تصفیه و رنگبری تراوه میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر قند به روش اولترافیلتراسیون , شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۶-۰۴-۱۲
- سیدمحمدعلی رضوی , اسعد محمد امینی , بررسی مکانیسم های گرفتگی، روش های کنترل، پیشگیری و تمیز کردن غشاها در صنایع لبنی , اولین جشنواره شیر منطقه شمال کشور , ۲۰۰۵-۱۲-۰۵
- سیدمحمدعلی رضوی , وحید حکیم زاده , پپتانسیل تصفیه شربت خام چغندر قند به روش میکروفیلتراسیون , دهمین کنفرانس ملی مهندسی شیمی ایران , ۲۰۰۵-۱۱-۱۵
- سیدمحمدعلی رضوی , علی رافع , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی کاربرد تکنیک های نوین غشایی در فرآوری و پالایش روغن های خوراکی , اولین سمینار علمی-کاربردی صنعت روغن نباتی ایران , ۲۰۰۵-۰۷-۱۱
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد , کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر , بیست و هفتمین دوره سمینارهای سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , ۲۰۰۵-۰۵-۱۱
- سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد , مصطفی شهیدی نوقابی , رضا کاراژیان , پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند , پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , ۲۰۰۵-۰۵-۱۱
- سیدمحمدعلی رضوی , سید علی مرتضوی , سیدمحمود موسوی , تأثیر عوامل مختلف بر ویسکوزیته و دانسیته پرمیت در طی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر , هشتمین کنفرانس مهندسی شیمی ایران , ۲۰۰۳-۱۰-۲۱
- سیدمحمود موسوی , سید علی مرتضوی , سیدمحمدعلی رضوی , پتانسيل كاربرد فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي كشور , همايش بررسي دانش و فناوري غشا در ايران , ۲۰۰۲-۰۴-۲۱
- سیدمحمدعلی رضوی , بررسي خاصيت كف زايي پروتئين هاي غذايي و عوامل موثر بر ان , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , ۲۰۰۱-۱۰-۰۹
Papers in Conference
مقالات ارائه شده در کنفرانس
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Rheological and Textural Aspects of Transglutaminase Applications in Dairy Product , 22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۴-۰۸-۳۰
- Seyed Mohammad Ali Razavi , S. Cui , Q. Guo , Some physicochemical characteristics of sage (Salvia macrosiphon) seed gum , 17th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference , 2013-06-25
- razieh niazmand , Reza Farhoosh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Seyed Mahmoud Mousavi , , Investigation of quality and stability of canola oil refined by adding chemical agents and membrane processing , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
- , Seyed Mohammad Ali Razavi , Seyed Mahmoud Mousavi , razieh niazmand , Effect of Operating Parameters on Performance of Nanofiltration of Sugar Beet Press Water , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
- Ali Rafe , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Refining of crude canola oil using PSA ultrafilteration membrane , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
- Seyed Mohammad Ali Razavi , toktam mohammadi moghaddam , Influence of different substitution levels of Balangu seed gum on textural characteristics of selected hydrocolloids , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
- Fakhreddin Salehi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Nanofiltration treatment of waste brine obtained from sugar decolorizing resin regeneration , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
- Bahareh Emadzadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Nassiri Mahallati , Reza Farhoosh , The time dependent rheological characteristics of low- calorie pistachio butter: A response surface methodology , 11th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD , 2011-05-22
- razieh niazmand , Reza Farhoosh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Seyed Mahmoud Mousavi , Influence of coupling chemical pretreatment and membrane filtration on quality and stability of canola oil , International Conference on Food Innovation , 2010-10-25
- Milad Fathi , Mohebbat Mohebbi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Genetic Algorithm Optimization of Drying Conditions of Kiwifruit , IDS2010 , 2010-10-03
- Seyed Mohammad Ali Razavi , C. Gallegos , Dynamic rheological properties of sage seed gum as affected by concentration , 10th International Hydrocolloids Conference , 2010-06-20
- Bahareh Emadzadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , majid hashemi , The time-independent rheological characteristics of reduced calorie pistachio butter , 10th International Hydrocolloids Conference , 2010-06-20
- , Seyed Mohammad Ali Razavi , Arash Koocheki , Effect of selected food hydrocolloids on the physical properties of mayonnaise , 10th International Hydrocolloids Conference , 2010-06-20
- Seyed Mohammad Ali Razavi , L.A. Quinchia , C. Gallegos , VISCOUS FLOW BEHAVIOR OF SOLUTIONS OF GUM EXTRACTED FROM WILD SAGE SEEDS , Food Colloids 2010 , 2010-03-21
- Ali Rafe , Seyed Mohammad Ali Razavi , Potential application of UF PSA membrane in degumming of crude canola oil , 6th International Chemical Engineering Congress & Exhibition , 2009-11-16
- razieh niazmand , , Seyed Mohammad Ali Razavi , Influence of some chemical additives and ultrafiltration operating conditions on purification characterstics and permeate flux of thin sugar beet juice , Euromembrane 2009 , 2009-09-06
- Seyed Hashem HosseiniParvar , Sayed Ali Mortazavi , Seyed Mohammad Ali Razavi , L. Matia Merino , A novel high zero shear viscosity food hydrocolloid from ocimumBasilicum L. seed , 4th International Dietary Fiber Conference 2009 , 2009-07-01
- Seyed Hashem HosseiniParvar , Sayed Ali Mortazavi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Lara Matia-Merino , Kelvin K.T. Goh , علی معتمد زادگان , A novel food stabilizer extracted from Ocimum basilicum L. seeds: a rheological study , New Zealand Institute of Food Science and Technology-NZIFST conference 2009 , 2009-06-23
- Seyed Mohammad Ali Razavi , , Rheological characterization of hydrocolloid extracted from wild sage seed (Salvia macrosiphon) , 5th The International Symposium on Food Rheology and Structure, ISFRS 2009 , 2009-06-15
- Arash Koocheki , Seyed Mohammad Ali Razavi , Time-dependent flow properties and thixotropy of Alyssum homolocarpum seed gum solutions , 5th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS 2009) , 2009-06-14
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Maryam Bahramparvar , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Rheological and Sensory Properties of a Typical Soft Ice cream as Influenced by Selected Food Hydrocolloids , 5th International Symposium on Food Rheology and Structure-ISFRS 2009 , 2009-06-14
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Bahareh Emadzadeh , , Synergistic interaction of Balangu seed gum with selected food hydrocolloids: the rheological investigation , 5th International Symposium on Food Rheology and Structure-ISFRS 2009 , 2009-06-14
- Milad Fathi , Mohebbat Mohebbi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Application of image texture analysis for evaluation of osmotically dehydrated kiwifruit qualities , 5th International Symposium on Food Rheology and Structure-ISFRS 2009 , 2009-06-14
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Maryam Bahramparvar , Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream , 6th International Food Convention 2008 , 2008-12-15
- Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Maryam Bahramparvar , Seyed Mohammad Ali Razavi , Effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, salep and carboxymethylcellulose gums on the characteristics of ice cream , 6th International Food Convention 2008 , 2008-12-15
- Khalil Behzad , Seyed Mohammad Ali Razavi , , The effect of operation parameters on ultrafiltration performance of thin sugar beet juice , 6th International Food Convention 2008 , 2008-12-15
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Bahareh Emadzadeh , Comparisons of different methods for measuring yield stress in selected hydrocolloids , The 9th International Hydrocolloids Conference 2008 , 2008-06-15
- Bahareh Emadzadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , اسعد محمدامینی , Evaluation of the hydrocolloid extraction yield of Lallemantia royleana seed by image analysis method , The 9th International Hydrocolloids Conference 2008 , 2008-06-15
- Reza Farhoosh , Alireza Riazi , Seyed Mohammad Ali Razavi , A Comparative Study on Rheological Behavior of Saleps, CMC and Guar Gum as a Function of Concentration and Temperature , The 9th International Hydrocolloids Conference , 2008-06-15
- Hojjat Karazhiyan , Seyed Mohammad Ali Razavi , Experimental and modeling studies of the flow properties and thixotropy of selected hydrocolloids , The 9th International Hydrocolloids Conference , 2008-06-15
- Arash Koocheki , Sayed Ali Mortazavi , Fakhri Shahidi , Seyed Mohammad Ali Razavi , رسول کدخدایی , جعفر محمدزاده میلانی , Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) , The 9th International Hydrocolloids Conference , 2008-06-15
- Arash Koocheki , امیر قندی , Seyed Mohammad Ali Razavi , Sayed Ali Mortazavi , تودور ویزلینویچ , Effect of different temperature and hydrocolloids on rheological properties of ketchup , The 9th International Hydrocolloids Conference , 2008-06-15
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Ali Rafe , The effect of moisture content variation and pistachio cultivar on terminal velocity of pistachio nut and its kernel , 1st International Chester Food Science & Technology Conference , 2007-04-10
- Masoud Taghizadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Study on rheological properties of pistachio butter , 1st International Chester Food Science & Technology Conference , 2007-04-10
- - – , Hamid Reza Pourreza , حمیرا سیگاره , Seyed Mohammad Ali Razavi , Fakhri Shahidi , An application of image analysis to dehydration of osmosed pumpkin by hot air drying , چهارمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران , ۲۰۰۷-۰۲-۱۴
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , The effect of fat substitutes on the time dependent rheological of low fat sesame paste/date syrup blends (Halwa-Ardeh) , 4th International Symposium on Food Rheology and Structure , 2006-02-19
- Mohammad B Habibi Najafi , Seyed Mohammad Ali Razavi , – – , Reduced fat sesame paste/date syrup blends: A novel product , Third International Date Palm Conference , 2006-02-10
- , محمد خوشنودی , Nasser Saghatoleslami , Seyed Mohammad Ali Razavi , Adaptive neural fuzzy interface system to modeling of flux and fouling during UF of skimmed milk , 1st South East European Congress of Chemical Engineering , 2005-09-20
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Specific Heat of Pistachio as a Function of Temperature and Variety , چهارمین سمپوزیم بین المللی پسته و بادام , ۲۰۰۵-۰۶-۱۶
- Seyed Mohammad Ali Razavi , The study of milk ultrafiltration performance as a function MWCO , Euromembrane 2004 , 2004-09-28
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Dynamic modeling of cross flow ultrafilrtation of milk using neural networks , IMSTEC’ ۰۳ , ۲۰۰۳-۱۱-۱۰
- Seyed Mohammad Ali Razavi , , Effect of Transmembrane pressure on concentration polrization, fouling and membrane performance during ultrafiltration of milk , IMSTEC’ ۰۳ , ۲۰۰۳-۱۱-۱۰
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Sayed Ali Mortazavi , Seyed Mohammad Ali Razavi , optimization of soymilk production methods and formulations , ispuc – III fax transmission , 2000-03-20
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohammad B Habibi Najafi , Seyed Mohammad Ali Razavi , effects of whey utilization on the quality of yogurt , ispuc – III fax transmission , 2000-03-20
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , optimization of soy – yogurt production according to iranian preference , ispuc – III fax transmission , 2000-03-20
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , factors affecting on acceptance and shelf life of soy – drink , ispuc – III fax transmission , 2000-03-20
- Seyed Mohammad Ali Razavi , evaluation of tofu charactristics according to iranian perference , ispuc – III fax transmission , 2000-03-20
- Seyed Mohammad Ali Razavi , effects of stabilizers & dairy substituents on the whipping ability and organoleptical charactristic , ispuc – III fax transmission , 2000-03-20
- Seyed Mohammad Ali Razavi , Fakhri Shahidi , – – , the study of chemical composition, physical peopertis, and organoleptic evaluation of soy icecream , nutritionists meet food scientists and technology , 2000-03-20
مقالات فارسی در مجله
Persian Papers in Journal
- بهزاد ناصحی , سیدمحمدعلی رضوی , میترا قدسی , بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 13 ) , 2016-6, صفحه ۱۹۵-۲۰۳
- جلال صادقی زاده یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , ارزیابی خصوصیات عملکردی و حسی خامه مخلوط گیاهی و لبنی , طلوع بهداشت , ۲۰۱۶-۳
- جلال صادقی زاده یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خامه مخلوط گیاهی و لبنی , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۶-۳
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 12 ) , 2015-9, صفحه ۱۹۱-۲۰۱
- محمدعلی حصاری نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , آرش کوچکی , مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 11 ) , 2015-7, صفحه ۱۱۶-۱۲۸
- عبدالله همتیان سورکی , آرش کوچکی , محمد الهی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینه یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , ۲۰۱۵-۴
- مهناز شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی شهیدی نوقابی , مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکو- شیمیایی مختلف به روش نرو-فازی , پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , Volume ( 3 ) , 2014-12, صفحه ۲۸۳-۲۹۶
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 45 ) , 2014-12, صفحه ۱۲۳-۱۳۱
- علی اکبر غلامحسین پور , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , حسن رشیدی , بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته به روش سطح پاسخ , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 10 ) , 2014-9, صفحه ۱۰۷-۱۲۱
- فخرالدین صالحی , سیدمحمدعلی رضوی , پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون های رنگبری توسط شبکه های عصبی مصنوعی , پژوهش های صنایع غذایی-دانش کشاورزی , Volume ( 24 ) , 2014-6, صفحه ۷۷-۸۷
- وحید حکیم زاده , محمد الهی , سیدمحمود موسوی , سیدمحمدعلی رضوی , حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی , پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , Volume ( 2 ) , 2014-3, صفحه ۳۶۵-۳۸۰
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , رسول کدخدایی , بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 9 ) , 2014-1, صفحه ۳۰۴-۳۱۳
- راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 10 ) , 2013-12, صفحه ۸۱-۹۱
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 9 ) , 2013-9, صفحه ۱۰۵-۱۱۶
- مرجان سلیمان پور , رسول کدخدایی , آرش کوچکی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 9 ) , 2013-6, صفحه ۲۱-۳۰
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمود موسوی , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM , پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , Volume ( 2 ) , 2013-6, صفحه ۶۳-۷۸
- سیدمحمدعلی رضوی , سیما شمسایی , اسماعیل عطای صالحی , بهاره عماد زاده , اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب , نوآوری در علوم و فناوری غذایی- دانشگاه آزاد سبزوار , Volume ( 4 ) , 2012-12, صفحه ۱۰۱-۱۰۸
- حسن رشیدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محسن قدس روحانی , تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 6 ) , 2012-9, صفحه ۲۵-۳۴
- مسعود مظاهری نسب , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 8 ) , 2012-8, صفحه ۱۰۳-۱۱۴
- فخرالدین صالحی , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , مصطفی شهیدی نوقابی , تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستون های رنگبری صنعت قند با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون , مهندسی بیوسیستم ایران , Volume ( 43 ) , 2012-4, صفحه ۴۷-۵۳
- سیدمحمدعلی رضوی , آرام بستان , سمیه نیک نیا , سمیه رزمخواه شربیانی , بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران , پژوهش های صنایع غذایی-دانش کشاورزی , Volume ( 21 ) , 2011-12, صفحه ۳۷۹-۳۸۹
- حسن رشیدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محسن قدس روحانی , تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 7 ) , 2011-10, صفحه ۲۱۸-۲۲۶
- میترا ژاله رجبی , ناصر شاه نوشی فروشانی , محمود دانشورکاخکی , علی فیروز زارع , سیاوش دهقانیان قطب ابادی , سیدمحمدعلی رضوی , مدل سازی و پیش بینی ضایعات نان با استفاده از مدلهای سری زمانی و شبکه عصبی , تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران , Volume ( 42 ) , 2011-9, صفحه ۱۶۳-۱۷۳
- فخرالدین صالحی , سیدمحمدعلی رضوی , بکارگیری مدل سازی الگوریتم ژنتیک – شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی شار تراوه، درصد دفع کلرید سدیم و مقاومت هیدرولیکی کل در فرآیند نانوفیلتراسیون , جداسازی و پدیده های انتقال , Volume ( 22 ) , 2011-6, صفحه ۲۹-۵۰
- مریم بهرام پرور , محمدحسین حدادخداپرست , سیدمحمدعلی رضوی , اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی , فرآوری و تولید مواد غذایی , Volume ( 1 ) , 2011-4, صفحه ۷-۱۴
- رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینهیابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 7 ) , 2011-1, صفحه ۱۱-۲۳
- راضیه نیازمند , رضا فرهوش , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 7 ) , 2011-1, صفحه ۶۰-۷۰
- سیدمحمدعلی رضوی , الهام زایرزاده , نشاط خفاجی زاد , ماندانا پهلوانی , بررسی برخی خواص فیزیکی بذر و لپه نخود دسی واریته کاکا , پژوهش های حبوبات ایران , Volume ( 1 ) , 2010-9, صفحه ۷۷-۸۳
- صمد بدبدک , جواد حصاری , مهدی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , سمیرا سرحدی , تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با مواد کمک صاقی بر ویژگی های کیفی و رنگ آب انار , پژوهش های صنایع غذایی-دانش کشاورزی , Volume ( 3 ) , 2010-9, صفحه ۵۷-۷۱
- بهزاد ناصحی , سید علی مرتضوی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 7 ) , 2010-9, صفحه ۲۹-۳۸
- محمد الهی , سیدمحمدعلی رضوی , زهره براتیان قرقی , پرنیان پزشکی , تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 6 ) , 2010-8, صفحه ۱۰۵-۱۱۲
- سمیه رزمخواه شربیانی , سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 6 ) , 2010-6, صفحه ۲۷-۳۶
- تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , فرهاد ملک زادگان , احمد شاکر اردکانی , بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 6 ) , 2010-3, صفحه ۱-۱۰
- سیدمحمدعلی رضوی , یونس زاهدی دیزج یکان , هادی مهدویان مهر , بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 5 ) , 2010-3, صفحه ۸۸-۹۶
- رضا فرهمندفر , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , Volume ( 16 ) , 2010-1, صفحه ۲۳-۳۵
- صمد بدبدک , مهدی کاشانی نژاد , جواد حصاری , سیدمحمدعلی رضوی , تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار , فرآوری و نگهداری مواد غذایی , Volume ( 1 ) , 2009-9, صفحه ۱-۱۶
- سید هاشم حسینی پرور , سید علی مرتضوی , سیدمحمدعلی رضوی , لارا ماتیا-مرینو , علی معتمدزادگان , رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست , فرآوری و نگهداری مواد غذایی , Volume ( 1 ) , 2009-9, صفحه ۶۹-۸۴
- محسن قدس روحانی , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 6 ) , 2009-5, صفحه ۸۵-۹۶
- میلاد فتحی , محبت محبی , سیدمحمدعلی رضوی , مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی , فرآوری و نگهداری مواد غذایی , Volume ( 1 ) , 2009-4, صفحه ۱-۱۲
- وحید حکیم زاده , سیدمحمدعلی رضوی , میر خلیل پیروزی فرد , تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 4 ) , 2008-9, صفحه ۴۹-۵۸
- مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , حامد طلاکار , اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 4 ) , 2008-9, صفحه ۶۹-۷۷
- مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد , وحید حکیم زاده , تأثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندرقند , علوم و صنایع غذایی ایران- انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 3 ) , 2006-12, صفحه ۲۹-۳۶
- سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر , شیمی و مهندسی شیمی ایران-جهاد دانشگاهی , Volume ( 25 ) , 2006-12, صفحه ۹۵-۱۰۴
- سیدمحمدعلی رضوی , سید علی مرتضوی , سیدمحمود موسوی , بررسی اثر فشار بر کارایی و گرفتگی غشاء در عمل فراپالایش شیر , علوم آب و خاک-علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی , Volume ( 10 ) , 2006-3, صفحه ۱۹۱-۲۰۲
- وحید حکیم زاده , سیدمحمدعلی رضوی , میر خلیل پیروزی فرد , مصطفی شهیدی نوقابی , بررسی کارایی روشهای میکروفیلتراسیون و میکرواولترافیلتراسیون در تصفیه و رنگبری شربت خام چغندرقند , علوم و صنایع کشاورزی , Volume ( 20 ) , 2006-3, صفحه ۹۱-۱۰۰
- سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر دمای فرآیند بر کارایی اولترافیلتراسیون شیر , دانش کشاورزی , Volume ( 16 ) , 2006-3, صفحه ۱۴۵-۱۵۷
- خلیل بهزاد , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی شهیدی نوقابی , تأثیر پارامترهای عملیاتی برکارایی فرایند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند , علوم و صنایع کشاورزی , Volume ( 20 ) , 2006-3, صفحه ۳۳۹-۳۴۷
- بهزاد ناصحی , سید علی مرتضوی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 1 ) , 2006-3, صفحه ۶۵-۷۲
- سیدمحمدعلی رضوی , سمیرا یگانه زاد , علیرضا صادقی , شیرین ابراهیم زاده پیرشهید , اعظم نیازمند , فریما آقائی , بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 2 ) , 2006-3, صفحه ۵۳-۶۱
- سید علی مرتضوی , محسن قدس روحانی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 1 ) , 2005-9, صفحه ۲۷-۳۴
- سیدمحمدعلی رضوی , مطالعه کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون بهعنوان تابعی از pH شیر , علوم کشاورزی ایران-دانشگاه تهران , Volume ( 36 ) , 2005-7, صفحه ۴۱۵-۴۲۴
- سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , زهرا علائی روزبهانی , تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب – شیره خرما (حلوا ارده کم , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 1 ) , 2005-3, صفحه ۱-۱۰
- سیدمحمدعلی رضوی , مدلسازی آماری و یسکوزیته و دانسیته تراوه به عنوان تابعی از عوامل مختلف اولترافیلتراسیون شیر , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 1 ) , 2005-3, صفحه ۱-۱۰
- شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی , تأثیر کنسانترههای پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , Volume ( 11 ) , 2005-2, صفحه ۹۵-۱۰۵
- فخری شهیدی , سیدمحمدعلی رضوی , کیانوش صادقی نایینی , اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره , دانش کشاورزی , Volume ( 11 ) , 2002-3, صفحه ۱-۶
- سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , کوشان نایب زاده , تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) , علوم کشاورزی ایران-دانشگاه تهران , Volume ( 32 ) , 2001-3, صفحه ۶۱۵-۶۲۴
پاسخ دهید